БККБМТ С НОВО ОТЛИЧИЕ В ЛИЦЕТО НА СК ВОКИЛ - VOKIL KICKBOXING

На 15.05.2014г. в гр. Варна в тържествената зала на Радио Варна се проведе ежемесечното награждаване на „СПОРТИСТ НА ВАРНА“ в няколко категории. В категорията „СПОРТИСТ НА ОНЛАЙН АНКЕТАТА“, която е с най – реален вот поради възможността на всеки да види и избере своя фаворит директно от своя компютър категорично се наложи състезателя на СК „ВОКИЛ“ гр. Варна – Радослав Колев. Той е Шампион на провелото се от държавния календар на Българска конфедерация по кик бокс и муай тай ДП по кик бокс в стил фул контакт в гр. София на 25-27.04.2014г. Радослав Колев не даде никакъв шанс на по – тежкия и по – висок съперник през цялото време на мача. Президента на СК „ВОКИЛ“, който е и международен рефер и съдия и член на Управителния съвет на БККБМТ остана очарован и от връчения му приз „ТРЕНЬОР НА ВАРНА АПРИЛ 2014″ заради успеха на неговия възпитаник.
“ Изключително съм доволен от успеха на моя състезател, от старанието, което полага в залата, от неговото постоянство и най – вече от лъвското сърце, което притежава. Доволен съм, че отново Българска конфедерация по кик бокс и муай тай даде своя принос за популяризирането на бойните спортове за нашите деца и в частност СК „ВОКИЛ“. Като президент и главен треньор на клуба ще продължавам да давам 100% от себе си, за да имаме още успехи не само в национален мащаб, а и на международните рингове и дай боже скоро да имаме още един Световен шампион в лицето на Радослав. Отново ще спомена и хората които ни подадоха ръка и без които нямаше да имаме възможността да се явим на тези състезания, а именно Елена Филатова от маркетинговия отдел на ФИЛБО ЕООД гр. Варна и Христиан Христов от ЕКОМАКС ООД гр. Шумен . Специални благодарности на господин Румен Генов – водещ спортен журналист и коментатор и абсолютен професионалист, който редовно следи и отразява своевременно какво се случва в нашата федерация, също така и на Кристиана Генчева – началник отдел при Дирекция образование младежки дейности и спорт при Община Варна, които всяка година подпомагат нашите клубове и са неотлъчно до нас при всяко едно спортно събитие в града. “ – сподели г-н Димов.
Тези отличия за спортист на месеца и треньор на месеца са поредното доказателство, че новото ръководство на Българска конфедерация по кик бокс и муай тай и новия президент г-н Виктор Меламед дават сериозна заявка, че именно бойните спортове ще са новото лице на Република България в сферата на спорта.
20140515_114028