ГАЛА ВЕЧЕР по муай тай про-ам КИПЪР СРЕЩУ ЕВРОПА ! - VOKIL KICKBOXING

На 02.08 в град Ларнака – Кипър под открито небе на Finikoudes Beach ще се проведе международна гала по муай тай – КИПЪР СРЕЩУ ЕВРОПА. Правилника ще е Про-Ам (използване на протектори само на краката и лактите). Гала вечерта се провежда под егидата на Кипърската федерация по муай тай и с любезното съдействие на Европейската федерация по муай тай E.M.C и световната федерация по муай тай W.M.F. Местни шампиони ще премерят сили с едни от най – сериозните членове на федерациите отличаващи се с изключително добра подготовка на състезателите си и не малко световни шампиони – Украйна, Франция, Полша, Гърция, Румъния, Италия и др. България в лицето на Българска конфедерация по кик бокс и муай тай също е дала своята заявка и ще участва с трима свои млади таланти.
Велислав Николов в категория до 60кг.от СК Вокил гр. Варна с личен треньор г-н Галин Димов
Спас Ламбов в категория до 81 кг и Християн Андонов в категория до 63,5 и двамата от СК Сезан гр. Стара Загора с личен треньор г-н Жельо Илиев.
Младежите ще бъдат под ръководството на Галин Димов, който е и член на управителния съвет на БККБМТ. Това е първата инициатива от този род организирана от Кипър, в която домакините обезпечават всички разноски на участниците с една единствена цел – популяризиране на муай тай в световен мащаб. Галата не е с финансови премии. Победителят в съответната категория получава престижен пояс и титлата RISING NAK MUAYS. Битките започват точно в 20:30ч. местно време, а вратите за желаещите да посетят това изключително събитие ще бъдат отворени час по– рано в 19:30ч.