Да помогнем на Жана - VOKIL KICKBOXING

Приятели, всички сме родени, за да живеем живота си пълноценно и да му се радваме както на него, така и на всички около нас, приятели, семейства и познати. За жалост обаче понякога живота не е така справедлив и някои от нас имат лошия късмет да разбрат, че са болни. В този случай обаче заболяването на Жана е доста сериозно и ако не и помогнем, няма кой за жалост. Публикуваме нейното обръщение, мислим че то е достатъчно, за да разберете за какво иде реч.

„Скъпи приятели и познати, за съжаление всички знаем колко несправедлив е понякога животът и в моя случай е така!

Преди години загубихме майка ми която беше болна от ХБН-хронична бъбречна недостатъчност, но трагедията не свършва до там … в последствие и аз се разболях от същата болест и сега се нуждая от спешна бъбречна трансплантация!

Дойде момента в който се обръщам към вас с огромна молба за помощ, тъй като необходимата сума е в размер на 31 600 USD.

Надявам се да отвърнете на молбата ми, ще ви бъда благодарна, защото от това зависи живота ми!

Благодаря Ви предварително!“

Кампанията DMS ZHANA е стартирала на 14 Ноември 2014 г.

Изпратете дарителски sms с текст на латиница DMS ZHANA на номер 17 777 (за абонати на Теленор, VIVACOM и Mtel)

За абонати по договор с Tеленор, VIVACOM и Mtel цената на 1 sms е 1 лев. За потребители на предплатени услуги цената на 1 sms е 1,20 лв. с ДДС. За реален акт на дарение се счита плащането на дарителските sms към мобилните оператори, а не тяхното изпращане.

Избраната от вас кампания получава минимум 90 % от всички финансови постъпления. Останалата сума покрива техническото обслужване и поддръжка на кратък номер 17 777, административни разходи по проект DMS и невзетите плащания от страна на мобилните оператори от некоректни абонати. Повече информация можете да намерите тук.

Дарителска сметка:

Титуляр: Жанета Пламенова Врачева
Банка: ПроКредит Банк
IBAN: BG40 PRCB 9230 1047 1523 10
BIC: PRCBBGSF

Ние от Боец БГ ще агитираме всички спортисти да помогнат и да споделят този призив, за да може това младо, хубаво и много умно момиче да продължи да води пълноценен живот!

Момичето живее във варненския квартал Аспарухово.

http://www.dmsbg.com/index.php?page=4&spage=0&item=477&p=0
912fb9219ee37d2169812d03244c3fe5_f1442