Варна домакин на шампионат по муай тай - VOKIL KICKBOXING

Първата проява на Българска Конфедерация по кик бокс и муай тай за 2015г. Е вече факт ! Държавния шампионат по муай тай, който ще бъде квалификация за Световното първенство през месец март ще се проведе в периода 06-08.02.2015г. в гр. Варна в многофункционалната спортна зала на Първа Езикова гимназия находяща се на ул. „Подвис“ № 29 (цветния квартал). Патрон на състезанието ще бъде господин Виктор Меламед – почетен консул на Кралство Тайланд, който е и Президент на БККБМТ. Ще бъдат поканени като официални гости : кмета на град Варна – господин Иван Портних, зам. кмета на град Варна – господин Тодор Иванов, директора на Дирекция образование, младежки дейности и спорт към Община Варна – госпожа Лилия Христова, Директора на ОДМВР гр. Варна – комисар Николай Калчев, Началника на Първо РУ гр. Варна – господин Атанас Михов, олимпийския шампион по бокс – господин Ивайло Маринов и председателя на движение „Нашият град“ – господин Андрей Василев. Домакини на това спортно събитие ще бъдат спортен клуб по кикбокс и муай тай „ТИМ“ с главен треньор Красимир Димов и спортен клуб по кикбокс и муай тай „ВОКИЛ“ с главен треньор Галин Димов. Двамата братя съвмествно с всички останали клубове в града развиващи кикбокс и муай тай (Аргус, Джет, Дарзалас, Йорк, Десант, Боил, Ахил) и Община Варна приемат предизвикателството за това важно за федерацията домакинство и с общи услилия са направили страхотна организация.
Елитът на българския съдийски апарат по муай тай, който е признаван ежегодно на международно ниво от Световната федерация по мауй тай ще бъде част от екипа на състезанието за абсолютно безпристрастното оценяване и определянето на победителите.
Най – добрите състезатели от цяла България ще бъдат събрани под един покрив, за да премерят сили и се определи състава на националният отбор. Световни и Европейски шампиони ще спорят в различните категории и ще дадат 100% от най-доброто в бойния спорт муай тай.
Официално са поканени и всички национални и местни медии, online издания и информационни агенции за отразяване
ПОСЛАНИЯ НА ДЪРЖАВНИЯ ШАМПИОНАТ
Високо спортно майсторство, fair play, Воля за победа,Издръжливост, Сила на характера
Plakat

С Уважение:
Галин Димов
член на управителния съвет на
Българска Конфедерация по кик бокс и муай тай
отдел реклама, медийна политика и връзки с
обществеността
телефон за връзка : 0898 52 43 49
email: vokil2007@abv.bg
http://www.kickboxing.bg
Председател на СК ВОКИЛ гр. Варна
www.vokil-bg.com