ШАМПИОНКА ПО МУАЙ ТАЙ ОТНОВО НА ПРОФИ РИНГА ПО БОКС

Днес град Хамбург, Германия е мястото на събитието, в което нашата сънародничка Пламена QUEEN OF THE RING  Димова-Чобанова (3-0, 2 КО) се изправя за четвърти път на ринга в професионална среща по бокс. Нейна съперничка е двадесет и три годишната представителката от Латвия Сандра Контанистова.

Това поредно предизвикателство е част от пътя, който нашата сънародничка трябва да извърви, за да натрупа актив и да има право да се изправи срещу Световната шампионка в категорията до 50,8кг – Суси Кентикян.

Ето какво ни каза Плами часове преди мача:

– Здравей Плами. Днес е денят. Подготвена ли си за нова победа ?

– Здравейте. Да подготвена съм, но всичко се случва в последният момент. Буквално преди 24 часа разбрах името на противничката си, защото преди нея други две отказаха. В момента даже си приготвям бинтовете и отиваме на кантара. Имахме много малко време да я проучим, но това не ми пречи да я победя.

– Успех ти пожелаваме и стискаме палци. Надяваме се на победа. Ще следим събитията.

– Благодаря за подкрепата. Правя го за България !

До момента българката има записани три победи в профи бокса , две с нокаут в първия рунд срещу Ладислава Халудова от Чехия и Екатерина Леко от Латвия, и над представителката от Босна и Херцеговина Аида Халач по точки.

12792308_1050217075020309_608452643823679033_o