ПИТБУЛА и БРАНКО БАБАЧЕВ СТАРТИРАТ ПОДГОТОВКАТА СИ ЗА ULTIMATE PRO FI...

След зрелищния двубой, който изпълни с много емоции и адреналин почитателите на бойните спортове, човекът без загуба на професионалния ринг през последните пет години Влади Питбула заедно с Бранко Бабачев започва подготовката си за следващия сблъсък, предстоящ на 27 май в Двореца на културата и спорта. С помощта на Димитър Спасов, собственик на „Делта Гард”, двамата състезатели заминават в Холандия. Там ще упражняват и развиват уменията си в „Mike’s gym“ под ръководството на известния Майк Пасение. В школата са се подготвяли бойци като Бадр Хари, Гьокан Саки, Артур Кишенко, Мелвин Манхоеф, Алистър Оверийм.
Трикратният световен и европейски шампион е безкомпромисен в подготовката си.
Ето какво ни сподели Влади :
– Влади какво разбрахме, че заминаваш за специална подготовка. Разкажи ни малко повече.
– Да, така е. Тръгваме двамата с Бранко да се подготвим в „Mike’s gym“, защото ни предстоят много сериозни битки с доказали се вече на професионалния ринг шампиони. Искаме да се концентрираме изцяло върху подготовката си и благодарение на Димитър Спасов това ще стане възможно. Ще останем колкото е необходимо. Правим го за себе си и всички вас феновете на бойните спортове. Искаме на 27.05.2016г. Да ни видите в най-добрата си форма и да направим зрелищни мачове. Противниците ни наистина са много сериозни, а аз нямам намерение да си прекъсвам победната серия (усмихва се). Ще дам всичко от себе си !
След тези силни думи не ни остава нищо друго освен да чакаме снимки и видео материали от подготовката им, които ще споделим. Дали в „Mike’s gym“ ще получат това, за което са тръгнали и какви ще са резултатите ще разберем съвсем скоро. Следете нашата фейсбук страница и ще получавате информация от първа ръка.