ДО АМСТЕРДАМ И ОБРАТНО (+ ВИДЕО) - VOKIL KICKBOXING

Преди няколко дни обещахме да ви държим в течение с новините от Mikesgym. Там се намират двама от бойците Владимир Вълев Питбула и Бранко Бабачев, които са титуляри в предстоящото грандиозно събитие Ultimate Pro Fight 5, което ще се проведе на 27.05.2016г. в Дворец на културата и спорта гр. Варна. Ето какво ни споделиха те за подготовката си и за това с кого тренират.
– Здравей Влади. Как върви подготовката има ли нещо по специално?

– Здравейте. Подготовката тече с пълна сила. Треньорите са много добри и обръщат специално внимание на всеки един от състезателите като се съобразяват със стила на игра и категорията. Наблягат ужасно много на издръжливостта и се прави всеки спаринг, а не както мислехме в началото само в четвъртък. Всички в залата са абсолютни професионалисти и е удоволствие да партнираш с всеки един от тях. Има много големи имена от бойните спортове като Joerie Mes, Murthel „The Predator“ Groenhart, Cedric Manhoef, Jordann „Shaggy“ Pikeur (човека, който нокаутира Yoshihiro Sato на K-1 World GP 2015 – 60kg Championship Tournament ), Mohamed Amine Ahmidouch и още много други. Сега пристигна и голяма част от отбора по кикбокс на Полша, с които също ще играем. Това е положението. Концентрирани сме с Бранко изцяло и само с тренировките и се стараем да попиваме всичко, което треньорите ни показват, за да го използваме в мачовете си когато се върнем.

Това сподели специално за вас Влади Питбула феновете на бойните спортове. Съвсем скоро ще ви изненадаме с нова информация относно двубоите. Това ще е една професионална гала, на която ще се случи нещо, което не е правено никога досега. Какво е то ще разберете, ако следите редовно нашата страница. и не забравяйте за предстоящото грандиозно събитие Ultimate Pro Fight 5, което ще се проведе на 27.05.2016г. в Дворец на културата и спорта гр. Варна.