FIGHT FOR YOU DREAMS IN VARNA (ВИДЕО И СНИМКИ) - VOKIL KICKBOXING

Страхотна инициатива на варненските клубове по кикбокс и муай тай. Днес бе поставено началото на може би най-мащабното обиграване на елитни варненски спортисти с доказали се на ринга и във времето Световни шампиони и реализирани безспорни професионални бойци. Днес СК „Дрийм“ прие домакинството, в което се включиха няколко от водещите клубове в града. На равно със състезателите в обиграването се включиха и легендите в този спорт. Председателят и главен треньор на СК „Йорк“ Станислав Бахчеванов кръстоса ръкавици с Вицесветовния шампион по муай тай и главен треньор на СКБИ  „ТИМ“ – Красимир Димов и с всички останали млади и вече доказали се надежди като Световния и Европейски шампион по муай тай Кристиян Георгиев от СК “ Дарзалас „.  В надпреварата за „безплатен бой“ взе участие и Световния шампион по муай тай  за Про Ам Тихомир Митев и Стефан Станков. Всички тези знаменити бойци бяха дар за младия таланти Републикански шампион  на СК „Вокил“ Деян Галинов, който имаше удоволствието да партнира на толкова много величия в бойните спортове. Тежка контузия в лявата ръка попречи на неговият треньор и председател на клуба Галин Димов да се включи, но той е обещал веднага след приключване на лечението си да вземе активно участие. Домакините от „Дрийм“ Добромир и Рангел Иванови също показа воля и се раздадоха на макс като наказваха всеки, който бе дръзнал да ги подцени и отпусне гарда си.

Така след като бе поставено началото остава само да следим кога и как ще се включат останалите клубове от града. Ето какво споделиха някои от тях.

КРАСИ ДИМОВ

“ Радвам се, че се събрахме и поиграхме с момчетата и успяхме да предадем част от знанията си. Смятам,че това е правилният път да успеем на следващото предстоящо състезание  в гр. Каварна всички клубове от града да спечелят куп медали „.

СТАНИСЛАВ БАХЧЕВАНОВ

– „ Прекрасна възможност да сверим часовника и да покажем, че old scool  не сме се предали и можем да дадем още опит на младите таланти, които ще прославят нашите клубове в България и на международния ринг.

ГАЛИН ДИМОВ

– “ Вярвам, че това е начинът за изграждането на нашите шампиони. Доказа ли сме многократно , че именно гр. Варна и варненските школи са  мястото от където са излезли и в момента са най-добрите в спорта кикбокс и муай тай. Ще продължаваме да се събираме и ще обиграваме нашите състезатели, за да свикнат с двубои с непознати противници и на ринга през месец Септември да плуват в свои води. След броени дни друг наш съгражданин от СК „Джет“  – Световния шампион по кикбокс стил К1 до 81кг. Александър Петров ще вземе учатние в третото издание на Monte-Carlo fightrng Masters. Пожелаваме му успех и стискаме палци да успее да прослави гр. Варна и цяла България.

След тези сериозни прояви на обединеност и желание за победа не ни остава нищо друго освен да следим случващото се и да се радваме, че все още има хора на честа, които дават всичко от себе си в името на спорта. За да не бъдем голословни ви предоставяме възможността да гледате част от обиграването под формата на видео клип.