ОНЛАЙН ТРЕНИРОВКА ПО КИКБОКС НА ЖИВО - VOKIL MUAY THAI

Поредна инциатива на един от водещите варненски клубове по кикбокс и муай тай в град Варна. Председателят на СК ВОКИЛ Галин Димов ще излъчи на живо тренировката на клуба, която ще бъде по кикбокс в стил К1 и ще бъдепроведена съвместно с помощник треньора на клуба Петър Петров  . Всеки, който желае може да проследи какво се случва на живо чрез онлайн връзката във фейсбук страницата на клуба, която ще бъде достъпна на 27.07.2016г. в 19:00ч. За тези, които желаят да присъстват лично тренировката ще бъде напълно безплатна и те ще получат възжможността да тренират с еднио от най-добрите състезатели в града и да бъдат обучавани от квалифициран треньор в областта. Ето и какво каза самият председател на СК Вокил за поредната си инициатива:
„Здравейте приятели на бойните спортове. Както всички знаем град Варна е столицата на бойните спортове и именно от тук са излезли най- големите имена с най-високите постижения в почти всички видове бойни спортове. Макар, че през лятото залите не са препълнени с желаещи да тренират ние решихме да направим тази тренировка онлайн, за да дадем възможността на по-срамежливите от вас, които се чудят дали да дойдат до залата, дали този спорт е подходящ за тях, дали ще издържат и още куп въпроси, които ви измъчват и те са причина все още да стоите в къщи и да обмисляте. Вярвам, че това, което ще ви покажем ще ви хареса и по този начин ще успеем да накараме голяма част от вас да започнат да спортуват. Ще ви покажем една малка част от нашият тренировъчен процес, за да придобиете представа за началото, продължителността и интензитета на подобен вид тренировки. Ако решите да дойдете лично ще ви обърнем специално внимание и ще ви научим на основни техники от ударите и начините за защита от тях И друг път сме показвали, че точно ние сме иноватори в областта и досега винаги сме успявали. Смятам, че и сега ще се получат нещата и ще се радваме на голям интерес“.

След това, което заяви председателят на Вокил не ни остава нищо друго освен да вземем своето решение дали да гледам от разстояние пред компютъра или да се пристрашим и да опитаме една безплатна тренировка по кикбокс. За тези, които желаят да присъстват на място е добре да си носят спортен екип (къси гащета, тениска и чисти обувки за лата или могат да тренират и боси както по-голямата част от трениращите в залата). Залата за провеждане на тренировката се намира в гр. Варна, ул. „Селиолу“ 39, спортна база „Простор“ в залата по бокс.

12792266_10154137143664734_1834298370587936756_o