КИКБОКС ТРЕНИРОВКА С ВЛАДИМИР ВЪЛЕВ-ПИТБУЛА

Искате ли да тренирате кикбокс с най-титулувания кикбоксьор в България ? Сега ще ви предоставим информация за тази прекрасна възможност и ще ви запознаем накракто с подробностите. Предполагаме, че вече няма човек в България, който не знае за постиженията на Владимир Вълев-Питбула. Ако тръгнем да изброяваме всяка една от титлите няма да ни стигне мястото в страницата, за това съвсем кратичко за тези, които не знаят ще споделим само върхът на айсберга – трикратен Световен шампион по кикбокс в стил К1 и обявен за номер 1 на планетата от най-голямата Световна асоциация по кикбокс WAKO, непобеждаван през последните 5 години на професионалния ринг в България !!!

Това е съвсем достатъчно, за да си дадете сметка за какъв човек става дума. Без повече излишни приказки искаме да информираме, че Влади ще бъде гост на СК Вокил гр. Варна и заедно с председателя на клуба Галин Димов ще проведе една от своите тренировки и ще даде възможност на всеки желаещ да научи нещо ново, полезно и показано лично от него.Тренировката по кикбокс ще бъде отворена и напълно БЕЗПЛАТНА за всеки. Целта и е всички, които се чудят къде и какво да тренират да могат да видят, да опитат и да преценят сами. Освен това ще я предаваме на живо в нашата фейсбук страница СК по кикбокс и муай тай ВОКИЛ гр. Варна за тези, които няма да имат възможността да присъстват лично, но искат да видят. Не се колебайте а приготвяйте сака и ви очакваме.

кикбокс

Владимир Вълев-Питбула

Да не пропуснем най-важното разбира се кога и къде ще бъде тренировката по кикбокс – 12.09.2016г. (понеделник), гр. Варна, ул. „Селиолу“ № 39, спортна база „Простор“ в залата по бокс. Започваме точно в 19:00ч. Адресът можете да видите и на картата ето ТУК Всеки желаещ е добре да си носи спортен екип и индивидуални средства за защита (каска, ръкавици, протектори за крака и др.). За тези, които сега започват и просто искат да опитат клуба домакин ще осигури необходимата екипировка. ОЧАКВАМЕ ВИ !!!