СК ВОКИЛ ВАРНА 100% ШАМПИОНИ ПО КИКБОКС (ВИДЕО)

СК ВОКИЛ 100% ШАМПИОНИ ПО КИКБОКС

Шампионите по кикбокс на Вокил мачкат наред. Страхотни новини от последните часове след завършването на Държавния шампионат по кикбокс, който се проведе в гр. Каварна тази събота и неделя. Доста силно представяне на над 40 клуба от цялата страна, които се бориха в три от стиловете на кикбокса – К1, лоу кик и киклайт контакт.

В най тежкия стил К1 СК Вокил изпрати двама свои представители – Али Юзеир при юноши старша възраст до 67кг и Деян Чакъров при юноши старша възраст до 75кг, които станаха абсолютни шампиони след оспорвани битки.
Али Юзеир СК Вокил шампион по кикбокс

Али Юзеир СК Вокил шампион по кикбокс

Още в първия ден от шампионата Али показа, че е претендент за титлата преодолявайки своите съперници, а във финалния ден и двамата състезатели на клуба направиха страхотни срещи и напълно заслужено ги спечелиха. Така СК Вокил стана 100% шампион с двама Републикански шампиони по кикбокс в най тежкия стил К1.
Младите надежди на клуба не веднъж са доказвали на какво са способни, както и че с усилени тренировки и постоянство може да се постигне много.

Деян Чакъров СК Вокил шампион по кикбокс

Деян Чакъров СК Вокил шампион по кикбокс

Ето какво сподели и Председателя на клуба Галин Димов:
„ Доволен съм от представянето на клуба ни като цяло. В първия ден Али беше леко неуверен и това повлия на играта му. Във финалния ден си беше взел бележка и още с удрянето на гонга игра точно това, което тренирахме през последните месеци и успехът не закъсня. Отказахме противника му още в първи рунд. Дидо също се би добре, но ми направи впечатление, че издръжливостта му не е на ниво. Ще работим здраво, за да няма повече колебания при отсъждането на победа. Екипът от Петър Петров, Радослав Колев и Светослав Димов дадоха прекрасен резултат”

За тези от вас, които нямаха възможност да наблюдават срещите на момчета качваме клиповете. Те любезно ни бяха предоставени от нашия приятел Нено Стоянов, за което му благодарим.

Награждаване на Али Юзеир СК Вокил шампион по кикбокс

Награждаване на Али Юзеир СК Вокил шампион по кикбокс

 

 

Али Юзеир Финал