ПИТБУЛА ИЗЛИЗА ЗА СВЕТОВНА ТИТЛА НА WAKO PRO - VOKIL

Владимир Вълев - Питбула WAKO PRO

WAKO PRO (най-голямата световна организация по кикбокс) избра Владимир Вълев – Питбула да излезе срещу Максим Колпак за световната титла . Българинът без загуба през последните 5 години на професионалния ринг е претендент номер едно за световната титла по кикбокс при професионалиститите.

Зрелищният сблъсък ще се състои на 25 ноември 2016 година в Москва по правилата на К-1 в 5 рундов мач по 3 минути в категория 71, 800 кг. Съперникът – Максим Колпак е от Русия, на 26 години, висок 173 см и до момента се е наложил като един от най-твърдите и издръжливи бойци в професионалните си срещи, последните от които е спечелил с КО.

Питбула е известен с агресивната си игра, сила на духа и отлична издръжливост. Mногократен европейски и световен шампион, обявен е за боец Номер 1 на планетата през 2013 година, на профи ринга трупа победа след победа и е готов да пречупи опонента си от Русия.

Подготовката на Владимир Вълев протича във варненския клуб „DREAM VARNA” с личен треньор Добромир Иванов, който е режисирал сложна тренировъчна схема. Пожелаваме успех и стискаме палци световната титла на WAKO PRO да кацне във Варна и нашенецът да я защити пред родна публика във веригата PRO FIGHT. Още подробности около събитието очаквайте на страницата на Българска конфедерация по КИКБОКС и МУАЙ ТАЙ / „Bulgarian Confederation of Kickфoxing and Muay thai” и WAKO PRO Russian Kickboxing Federation.

Владимир Вълев - Питбула WAKO PRO

Владимир Вълев – Питбула WAKO PRO