Министър Кралев ще награди шампиона Владимир Вълев Питбула

Министър Кралев ще награди Владимир Вълев

Министър Красен Кралев идва във Варна, за да награди лично Световния шампион

Министър Красен Кралев (Министър на младежта и спорта) ще награди световния шампион по кик бокс К1 за професионалисти Владимир Вълев – Питбула.

Церемонията ще се състоя тази неделя /4.12/ от 14.30 ч. в Юнашки салон. Владо ще получи специален плакет от Министерството на спорта.
На тържеството ще присъстват двамата му треньори Красимир Димов и Добромир Иванов, Петър Добрев. Ще присъстват и представители на обществения съвет по спорта, ръководители на спортни клубове и сдружения в града, както и ръководството на дирекция „Спорт“.

Владо бе награден от кмета на Варна Иван Портинх с почетен знак с лента. На самата пресконференция ще се даде възможност на журналистите да зададат своите въпроси. Първия българин със Световна титла в професионалния кикбокс на WAKO PRO. ще отговори на всички. Всеки, които желае да поздрави лично шампиона може да заповяда в посочения ден и час.

Това е поредното доказателство за силата и духа на българският боец роден и отгледан в столицата на бойните спортове град Варна.