Владимир Вълев - спортист на годината за Варна

Владимир Вълев спортист на Варна 2016

Владимир Вълев- Питбула бе избран за спортист на годината на град Варна преди броени минути !!!

 

Владимир Вълев-Питбула бе избран с пълно единодушие. Страхотна организация от страна на Община Варна, която обяви номинациите и награди своите заслужили спортисти. На тържествена церемония в присъствието на кмета на град Варна Иван Портних, директора на дирекция ‘Спорт’ към община Варна Кристиян Димитров и още много обществени личности и заслужили спортисти бяха наградени най-заслужилите спортисти във всички дисциплини. Тъй като тази година бе една от най-успешните за града номинираните бяха повече от очакваното. След обявяването на заслужилите спортисти водещият на церемонията Румен Генов тържествено обяви, че с абсолютно единодушие за спортист на годината за град Варна е Владимир Вълев-Питбула. Благодарение на годините опит на ринга Владо бе не побеждаван през последните пет години в професионалния кикбокс.

Спортни деятели Варна

Спортни деятели Варна

Българска конфедерация по кикбокс и муай тай

Това бе и поводът той да бъде предложен от Българска конфедерация по кикбокс и муай тай като претендент за Световната титла при професионалистите в стил К1 на WAKO PRO. След грандиозния успех беше ясно, че именно той напълно заслужава тази награда. Ето, че настъпи моментът, в който неговият труд беше признат в град Варна. Честито на шампиона, на неговия треньор краси Димов, на всички от СКБИ „ТИМ“ както и на всички приятели и радетели на кикбокса.

Тази година в бойните спортове освен Владимир Вълев имаме още много заслужили спортисти. Световен шампион по ММА в лицето на Александра Тончева от СК ‘Десант’ с треньор Николай Добруджански, Европейски шампиони по кикбокс Богдан Шумаров и Пламена Димов от СК ‘боил“ с треньор Красимир Кирилов и още много други. Всички те прославиха името на града и спортовете, които практикуват по цели свят. Благодарение на тях и на много други като тях град Варна е столицата на бойните спортове.

Ето и Live Stream от самото награждаване на Владимир Вълев ТУК