ПЪРВО СЪСТЕЗАНИЕ ПРЕЗ 2017Г. ЗА БОЙЦИТЕ НА ВОКИЛ

ПЪРВО СЪСТЕЗАНИЕ 2017 ЗА ВОКИЛ

ПЪРВО СЪСТЕЗАНИЕ И ПЪЛНА БОЙНА ГОТОВНО ЗА МОМЧЕТАТА НА ВОКИЛ

Бойците на СК по кикбокс и муай тай ВОКИЛ гр. Варна са готови и вече в категория за предстоящия Държавен шампионат по муай тай нека. Ви ги представим:
1. Радослав Колев Колев (Radoslav Kolev) (The golden boy) ЮМВ до 60кг. (поради липса на съперници в 57кг.) Многократен Репибуликански шампион по муай тай и кикбокс рингови стилове;
2. Али Юзеир (The Rubber) ЮСВ до 67кг. Многократен Републикански шампион по муай тай и кикбокс рингови стилове;
3. Деян Галинов (Deqn Galinov) (The Beast) Двукратен Републикански шампион по кикбокс рингови стилове.

Отборът заедно с двамата треньори Петър Петров и Галин Димов ще отпътуват в петък за град Нова Загора за предсъстезателен медицински преглед и проверка на килограмите, а събота и неделя ще се състоят самите боеве. Екипът на клуба ще се погрижат за предаване на живо от мястото на събитието.

Всеки, който желае ще може да наблюдава пряко какво се случва във всеки един момент от фейсбук страницата на Вокил

Време е дългите и тежки тренировки да дадат своя резултат и момчетата да покажат най-доброто от себе си в този красив спорт наречен муай тай.

Не забравяйте да ги подкрепите, защотото те се стараят и макар да е първо състезание за годината то е от огромно значение за тяхното бъдео развитие като спортисти.
Нека им пожелаем Успех, късмет и да се върнат шампиони !!!

Благодарение на подкрепата на Filbo Varna Elena Filatova и Ecomax за поредна година клуба има  възможността да подготвя качествено своите състезатели и да ги водим на състезания. Благодарим Ви.