ВАРНА ОТНОВО СЪБИРА КЛУБОВЕ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ - VOKIL

Варна отново център на вниманието

Варна – меката на бойните спортове отново със съвместни тренировки по кикбокс

Варна отново ще събере няколко спортни клуба по кикбокс и муай тай, които ще направят обща тренировка в стиловете лоу кик и киклайт контакт. Организатор на събитието е СК Вокил в лицето на председателя Галин Димов. Инициативата  FIGHT FOR YOU DREAMS  e на един от най – старите клубове в града СК Йорк с председател Станислав Бахчеванов, а домакин на събитието е СК Дрийм с председател Добромир Иванов. Официално са поканени и състезателите на СК ТИМ с главен треньор Красимир Димов и треньор Владимир Вълев Питбула.

Клуб Вокил ще вземе участие с 10 свои състезателя и в двата стила. Целта им както и на всички останали ще бъде доближаването до реална ситуация в ринга имитираща среща като на Републиканско първенство.

Датата е 25.02.2017г. (събота)Мястото на срещата ще бъде новата спортна зала на СК Дрийм намираща се в гр. Варна, ул. „Хан Кубрат“ № 30, а началният час за започване на загрявка, упражнения и спаринг е 14:00ч.

Варна ул. Хан Кубрат №30

Варна ул. Хан Кубрат №30

Доказани състезатели, Републикански и международни шампиони и начинаещи ще вземат участие в общата тренировка. Ще бъдат съставени групи според нивото с цел по-добро и качествено обиграване по време на спаринга.

Предаване на събитието на живо

Обмисля се и предаване на събитието на живо за желаещите да видят и да почерпят опит. Предаването на живо ще се излъчи чрез фейсбук страницата на СК Вокил. Ще бъде соделено и в останалите страници на клубовете и фейсбук групата КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ В БЪЛГАРИЯ.

По този начин ще бъде популяризиран кикбокса в града и в цяла България. Спортът кикбокс е един от набиращите популярност в световен мащаб известен като един от най-комплексните бойни спортове, които помагат на трениращите да поддържат добра кондиционна форма, повишаване на физическата издръжливост, научаването на техники за защита и развиването на още много други полезни качества.