ДЕЯН ЧАКЪРОВ ОТ ВОКИЛ ЩЕ ИГРАЕ НА ULTIMATE PRO FIGHT 7

Деян Галинов Чакъров Вокил

ДЕЯН ГАЛИНОВ ЧАКЪРОВ ОТ ВОКИЛ С ПЪРВА ПРОФИ СРЕЩА

Деян Чакъров (The Beast) ще бъде част от грандиозното бойно шоу Ultimate Pro Fight 7. Той ще играе една от първите подгряващи срещи на събитието. Негов съперник ще бъде Александър Чакъров (Чъкито).

До сега двамата имат две изиграни срещи. Едната по правилата на кикбокса в стил К1 при аматьорите на провелият се Коледен турнир в гр. Варна и една по муай тай на Републиканското първенство в гр. Нова Загора през 2017г.

Резултатът до момента е доста оспорван тъй като и в двата мача Александър печели с 2:1 съдийски гласа, което само по себе си говори, че не може да бъде определен точен и ясен победител. Това е причината двамата да бъдат поканени от организатора Ивент Мениджмънт в лицето на Петър Добрев.

И двамата състезатели са известни с победите си с нокаут. Имат много силни удари с ръцете и почти всяка тяхна среща завършва с нокаут в първия или втория рунд.

Подготовката в клуб Вокил върви с пълна сила за предстоящото събитие тъй като с Деян се готвят още над 20 състезателя и за предстоящия Републикански шампионат в гр. Шумен.

Ето какво каза самият той във връзка с първата си прфо среща:
„Това е огромна чест за мен, че именно аз съм един от избраните на такъв голям професионален форум в кикбокса. Досега съм показал, че умея да водя двубоите си качествено. Факт е че имам две оспорвани загуби от своя съперник Александър Чакъров, но това ме мотивира още повече. Ще дам сто процента от себе си за успех и ще се постарая да го нокаутирам.“

ЕВРОПЕЙСКА ТИТЛА НА WAKO PRO

Богдан Шумаров vs Жил Силва

Богдан Шумаров vs Жил Силва

Ultimate Pro Fight 7  е събитие с огромно значение, тъй като за първи път В България ще се играе за Европейска професионална титла по кикбокс на WAKO PRO. Богдан Шумаров ще се изправи срещу Жил Силва.

Двама Световни шампиони по кикбокс от България и Гърция (Александър Петров и Никос Цоцос) също ще влязат в битка за определяне на шампион. Общо осем двубоя ще бъдат проведени на профи галата.

Благодарение на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай и промоутъра Про файт това ще бъде възможно и ще се случи на 10.03.2017г. в Дворецът на културата и спорта в град Варна. Началото ще бъде дадено в 19:30ч.

Ultimate Pro Fight 7

Ultimate Pro Fight 7

Всеки, който желае да подкрепи Деян или неговият съперник Александър, да присъства на живо и да види битката за Европейската титла или просо иска да бъде част от този голям боен спектакъл и да подкрепи развитието на бойните спортове в България може да закупи своя билет от СК Вокил, на място от касите на ДКС или в мрежата на Тикетпортал.  Цените са от 10 и от 20лв.

Всеки, който желае да почувства ВИП може да резервира своята маса на телефон +359 89 6236668