КРИСТИЯН ГЕОРГИЕВ ОБЯВЕН ЗА № 1 ВЪВ ВАРНА

Кристиян Георгиев и Владимир Вълев - Питбула

Кристиян Георгиев – Световния шампион по муай тай обявен за № 1 на месеца във Варна

Кристиян Георгиев – Световният шампион по муай тай от Тайланд , състезател на СК „Дарзалас“-Варна безапелационно стана №1 в анкетата „Спортист на Варна“ за месец март 2017. Негови треньори са Красимир Димов и Владимир Вълев- Питбула, които получиха приз за треньор на месеца. Кристиян грабна титлата на 91 кг. Той стана и победител в онлайн гласуването, като събра 37,08 % от гласовете.

Християн Кънчев ( в средата)

Християн Кънчев ( в средата)

Още един представител на бойните спортове кикбокс и муай тай се пребори за място сред победителите в анкетата. Става дума за Християн Кънчев от СК Боил-Варна, който се завърна с бронзов медал от СП по муай тай в Тайланд. Негов треньор е Красимир Кирилов. Той е обявен за спортист №1 на варненското спортно училище „Г.Бенковски“ за месец март.

Обща снимка на треньори и бойци по муай тай и кикбокс

Обща снимка на треньори и бойци по муай тай и кикбокс

Ето какво обяви и майката на Крис – Калина Георгиева във своя фейбук профил:

„Kристиян Георгиев бе обявен за спортист на Варна за месец март от спортните журналисти.Той стана победител и в онлайн гласуването, като събра 37,08 % от гласовете.

Световният шампион по муай тай от Тайланд Кристиян Георгиев , състезател на СК „Дарзалас“- Варна, безапелационно стана №1! Негови треньори са:Веселин Марков, Красимир Димов и Владо Вълев“.

Кристиян Георгиев с лед обявяването му за шампион

Кристиян Георгиев с лед обявяването му за шампион

АУДИО ЗАПИС на Световния шампион по муай тай Кристиян Георгиев

Инфо и снимки : http://narodensport.eu

Tags: , , ,