ОФИЦИАЛНО ФЛОЙД МЕЙУЕДЪР СРЕЩУ КОНЪР МАКГРЕГЪР

ОФИЦИАЛНО ФЛОЙД МЕЙУЕДЪР СРЕЩУ КОНЪР МАКГРЕГЪР НА 26 АВГУСТ

ОФИЦИАЛНО ФЛОЙД МЕЙУЕДЪР СРЕЩУ КОНЪР МАКГРЕГЪР НА 26 АВГУСТ

ОФИЦИАЛНО ФЛОЙД МЕЙУЕДЪР СРЕЩУ КОНЪР МАКГРЕГЪР НА 26 АВГУСТ

Бившия световен шампион по бокс в пет теглови категории Флойд Мейуедър младши (49-0, 26 KO) и шампиона на UFC в лека категория Конър Макгрегър ( 0 – 0, 0 КО ) се договориха за участие в боксов двубой, който ще се проведе на 26 август в Лас Вегас.

Датата, поискана от Mayweather Promotions за телевизионно събитие по Showtime, е била одобрена в сряда сутринта от Атлетическата Комисия на щата в Невада.

40 годишния Мейуедър младши, се оттегли от бокса през септември 2015 г., след като победи с единодушно съдийско решение Андре Берто.

Срещата срещу Макгрегър ще се проведе или в MGM Grand, или в T-Mobile Arena. От Mayweather Promotions са запазили MGM, но мястото може да се промени на T-Mobil.

Когато започнаха разговори за двубой за първи път миналата година, мнозина смятаха, че това е лоша шега.

Размерът на парите поне 100 милиона долара и за двамата спортисти накара двете страни да седнат на масата и да започнат сериозни преговори.

Миналия месец ирландецът сключи сделка с UFC и президента на компанията Дана Уайт, за да му позволят да участва в изключително доходоносния двубой.

СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Макгрегър използва социалните мрежи в неделя, за да уведоми последователите си, че нещо много голямо се задава на хоризонта. –

Освен MGM за 26 август от Mayweather Promotions също са запазили арената и за 25 август, за да се проведе кантара.

Основното събитие и все още необявената подгряващ карта ще бъде предварително предплатено събитие.

То ще бъде съвмество организирано от UFC и Showtime, дългогодишния телевизионен оператор на Мейуедър.

Боксьори от Лас Вегас, които работят с Мейуедър се очаква да участват в картата включително Баду Джак, който може да се изправи срещу световния шампион на WBA ( редовен ) в лека тежка категория Нейтън Клевърли.

Както и световния шампион на IBF в категория супер перо Джервонта Дейвис, който трябва да направи доброволна защита на своята титла.

28 годишния Макгрегър, който не се е бил, откакто спечели титлата UFC през ноември миналата година, наскоро стана баща за първи път.

Той никога не се е боксирал професионално.

Още интересни статии свързани със спортовете бокс, кикбокс и муай тай можете да откриете ТУК

Повече полезна информация можете да откриете и в нашата ФЕЙСБУК СТРАНИЦА

инфо: Боен клуб Шумен

Tags: , , ,