Христо Калайджиев и Едже Демирова Eвропейски шампиони

Христо Калайджиев е Eвропейски шампион по кикбокс за кадети

Христо Калайджиев и Едже Демирова Eвропейски шампиони по кикбокс

Христо Калайджиев е Eвропейски шампион по кикбокс за кадети. Това съобщиха от щаба на неговия клуб „Тангра“ гр. Свиленград.

Ето какво написа в личния си профил Валери Димитров:

„Равносметката за Европейското първенство е:

Христо Калайджиев -Европейски Шампион,

Георги Манов и Димитър Петров са вицешампиони след съмнително съдийско решение срещу Митко.

Коко Папазов е с бронзов медал.

Честито на Свиленград, честито на всички от „Тангра „.

Специални благодарности към бойците, към непрестанната работа на треньора Димитър Димитров, към инж.Георги Манолов за положените от Община Свиленград грижи към младите спортисти, към „Еврофутбол“ООД и всички останали спомосъществуватели на клуба ни.

От Българска конфедерация по кикбокс и муай тай също излязоха с официална информация за случващото се до момента и предстоящите финали.

Ето и информацията директно от страницата им:

„Приключи предпоследния състезателен ден на Европейското първенство по кикбокс за кадети в Скопие, Македония.

В ринговите дисциплини се изиграха шест финални срещи, от от които равносметката е един златен медал в кат.до 48 кг., лоу кик на Едже Демирова и сребърни отличия за Георги Манов, Полина Галинова, Виктор Иванов, Радослав Радков и Димитър Петров.

Едже Демирова Европейски шампион2_5377684194455413053_n

Едже Демирова Европейски шампион2_5377684194455413053_n

Много малко не достигна на Димитър Петров за спечелване на Европейската титла и той загуби с 2:1 срещу Сърбия.

  Утре (09.09.2017г) на ринг предстоят още две финални срещи за Християн Кънчев и Доброслав Радев. Изключителна е реализацията от днешния в татами дисциплините, където се изиграха 8 финални срещи и бяха спечелени 6 Европейски отличия от състезателите Кристина Николова в стил лайт контакт, Екатерина Иванова в стил киклайт конакт, Христо Калайджиев също в стил киклайт контакт, Борислав Радулов, Александра Георгиева и Симеон Рангелов в стил пойнт файтинг.

Буквално една точка не достигна на другите на състезатели Емил Калоянов в стил киклайт контакт и Светослав Прокопов в стил пойнт файтинг и те спечелиха сребърни медали.

Утре за победа излизат състезателите в отборната надпревара в стил пойнт файтинг до 13 години, състезателите във възрастова група до 16 години и отборът ни до 18 години.

Финал утре играят и Даниел Георгиев в стил пойнт файтинг, кат.до 69 кг. срещу опонент от Гърция, другия ни финалист е Божидар Цветков до 63 кг. срещу състезател от Германия, и Виктор Грозданов срещу съперник от Унгария.

Европейско по кикбокс за кадети

Европейско по кикбокс за кадети

Повече видео можете де да откриете в нашия YOUTUBE КАНАЛ

ОЩЕ НОВИНИ МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ ТУК

ИЛИ В НАШАТА фейсбук страницата

Tags: , , , , ,