ДЕНЯТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛЕН БОКС НАСТЪПИ ! - VOKIL NEWS

ДЕНЯТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛЕН БОКС НАСТЪПИ !

ДЕНЯТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛЕН БОКС НАСТЪПИ !

ДЕНЯТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛЕН БОКС НАСТЪПИ !

Световният шампион на WBA ( супер ), IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа е готов за нокаут № 20 в двубоя срещу Карлос Такам, който ще се проведе пред рекордна публика за Уелс 75 000 зрители.

Тази битка с много голям интерес ще гледат двама души – Дионтей Уайлдър и Джоузеф Паркър, но това въобще не притеснява Джошуа, който вярва, че наученото от видеозаписите няма да им помогне на ринга.

“ На първо място, искам да отдам почит на Еди Хърн за страхотната работа. Той успя да спаси шоуто, за да се проведе. Изпитвам голям уважение към Карлос Такам. Един истински спортист, който е в добра форма през цялата година. Това не е човек, който тренира специално за битка. Той е същият като мен.

В един момент си помислих какво да правя след това? Да овакантя колана? Разбира се, няма да се откажа от колана на IBF, защото свърших твърде много работа. Джоузеф Паркър и Дионтей Уайлдър могат да ме гледат милион пъти, но е напълно различно, когато излезете на ринга. Можете да гледате някой безброй пъти, но когато се сблъскате лице в лице, тогава е напълно различно – каза Джошуа.

 

 

ПОВЕЧЕ ВИДЕО МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ В НАШИЯТ  YOUTUBE КАНАЛ

ОЩЕ НОВИНИ МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ ТУК

ИЛИ В НАШАТА фейсбук страницата

Tags: , , ,