СЧУПЕН ЛИ Е НОСЪТ НА ДЖОШУА (ВИДЕО) - VOKIL NEWS

СЧУПЕН ЛИ Е НОСЪТ НА ДЖОШУА ???

СЧУПЕН ЛИ Е НОСЪТ НА ДЖОШУА (ВИДЕО)

СЧУПЕН ЛИ Е НОСЪТ НА ДЖОШУА (ВИДЕО)

Световният шампион на WBA ( супер ), IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа запази титлите си след успех над французина Карлос Такам с технически нокаут в 10- тия рунд. След края на двубоя Джошуа коментира действията на рефера на ринга, нараняването на носа му в началото на битката и бъдещите си планове.

“ Дойдох в Кардиф, за да се бия, а не да стигам до съдийските карти. Днес реферът се намеси в хода на битката, но съм сигурен, че ако срещата беше продължила по-дълго, във всички случаи бих постигнал нокаут. Искаше ви ли се да видите Такам в безсъзнание на платнището? Да, разбирам публиката. Но аз също уважавам мнението на рефера. Победата е победа – каза Джошуа.

НОСЪТ

“ Изглежда, че във втория рунд той счупи носа ми. И не можех да дишам. Но това е шампионска битка, трябва да сте подготвени за всичко. Винаги трябва да сте готови да продължите да се биете, без значение какво е станало. Така Такам се опита да продължи битката, въпреки пропуснатите удари, но рефера спря двубоя.

Първо искам да оправя носа си. След това малко да почина и след това ще решим какво ще се случи по-нататък. Всеки знае какво искам след това. Но какво искат зрителите? Битката с Дионтей Уайлдър определено ще се състои. Но шампионът има задължения. Готов съм да се бия с Уайлдър по всяко време, навсякъде. И ако бях освободен от задълженията си, тази битка вече щеше да се е случила. Но трябва да защитя коланите си, за да не ги загубя. На мен ми е трудно да ги загубя просто така.

Аз не влияя върху това, което се случва извън ринга, но какво искат феновете? Лондон, Уелс, Лас Вегас? Никой не иска Лас Вегас. Затова ще се бием тук, “ – добави Джошуа.

Такам след битката, каза, че би искал да проведе реванш и назова спирането на рефера преждевременно.

Еди Хърн, промоутър на Джошуа, каза, че ще търси битка за своя боксьор срещу Дионтей Уайлдър, Джоузеф Паркър или Тайсън Фюри.

ВИДЕО ОТ СРЕЩАТА ТУК

ПОВЕЧЕ ВИДЕО МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ В НАШИЯТ  YOUTUBE КАНАЛ

ОЩЕ НОВИНИ МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ ТУК

ИЛИ В НАШАТА фейсбук страницата

Tags: , , ,