ЗЛАТО И БРОНЗ ПО КИКБОКС ЗА СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ НА ВОКИЛ

ЗЛАТО И БРОНЗ ПО КИКБОКС ЗА СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ НА ВОКИЛ

ЗЛАТО И БРОНЗ ПО КИКБОКС ЗА СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ НА ВОКИЛ

ЗЛАТО И БРОНЗ ПО КИКБОКС ЗА СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ НА ВОКИЛ

На провелото се състезание по кикбокс в гр. Стара Загора в периода 04-06.05.2018г. СК по кикбокс и муай тай ВОКИЛ гр. Варнасе яви с двама състезатели. Яни Янчев и Антонио Алипиев. И двамата се завърнаха с медали.
При мъжете в стил К1 до 67кг. Яни Янчев взе бронзовото отличие като на полуфинала загуби от представител на СК „К2“ гр, Пловдив.
При момчетата 13-14г. до 74кг. Антонио Алипиев игра директен финал поради липса на други опоненти и напълно заслужено спечели с отказване на състезателя от СК „Шуменска крепост“ и грабна златното отличие.
Ето как коментира резултатите председателя на клуба Галин Димов:
„Доволен съм, че на всяко състезание се връщаме със златни отличия. Надявах се да пробием при мъжете в К1, но след кат гледах срещата на Яни видях, че имаме пропуски, които ще отстраним през лятото. Времето е пред нас и смятам, че ще се справим. Доволен съм, че състезателите в този атрактивен стил на кикбокса са повишили много нивото си и се получават красиви и технически издържани срещи.
За Антонио мога да кажа само „Браво“ и да се надявам, че ще продължи подготовката си за следващото състезание без да прекъсва през лятото. Той е все още на 14 и му предстоят още много участия“.
Тренировките в клуба продължават с пълна сила и всеки, който желае да се научи е добре дошъл всеки делничен ден от 19:00ч.

ПОВЕЧЕ ВИДЕО МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ В НАШИЯТ  YOUTUBE КАНАЛ

ОЩЕ НОВИНИ МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ ТУК

ИЛИ В НАШАТА фейсбук страницата

 

Tags: , ,