Али Юзеир с нова победа на профи ринга (видео) - ВОКИЛ

Али Юзеир с нова победа на профи ринга !!!

Али Юзеир с нова победа на профи ринга !!!

Али Юзеир с нова победа на профи ринга !!! Това се случи на 01.09.2018г. в Копенхаген -Дания в препълнената зала на събитието  Mikenta Fight Night.
Али беше част от грандиозната професионална гала по муай тай и изигра своя рейтингов мач срещу Peter Petrusson от Швеция.

Срещата беше по правилата на муай тай (със захват, клинч, но без лакти в главата) пет рунда по 2 минути.

Още след удрянето на гонга в първия рунд видимо по-високия Петрусон влезе много силно и започна да търси клинча и силните единични кикове с цел пречупване на защитата на Али и спечелване на мача още в първите рундове.

Това не се получи, защото варненският съсезател беше изградил своята стратегия и добра защита и умело избягваше клинчовете и връщаше силни прави удари в главата на Петрусон и мощни лоу кикове.

Точно два рунда бяха необходими на Али да удържи силните атаки на своя съперник и да го измори физически.

С началото на третия рунд нещата стояха по съвсем друг начин и Али пое инициативата за нападение и пласирането на множество комбинации от удари с ръце и крака.

Почти всеки негов удар попадаше в целта  и бавно, но сигурно сломяваше защитата на противника.

В четвъртия и петия рунд нещата се повториха. Разбира се умората оказа влияние и на двамата съперници. Ударите станаха единични, но за сметка на това в пъти по-тежки.
На няколко пъти Али Юзеир разклати шведа и замалко да го свали.

През цялото време на трети, четвърти и пети рунд Петрусон се опита да се защити и да влезе отново в клинч, но Али не му позволяваше и продължи да печели срещата нанасяйки точни удари.

Али Юзеир с нова победа в профи ринга

Али Юзеир с нова победа в профи ринга

Напълно заслужено съдиите отсъдиха категорична победа за Али Юзеир и това е една много добра основа в неговата професионална кариера на състезател.
Ето и видеото от неговата среща :

ПОВЕЧЕ ВИДЕО МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ В НАШИЯТ  YOUTUBE КАНАЛ

ОЩЕ НОВИНИ МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ ТУК

ИЛИ В НАШАТА фейсбук страницата

Tags: , , ,