КОЛЕДЕН ТУРНИР ПО КИКБКС ЗА ДЕЦА ВЪВ ВАРНА 

КОЛЕДЕН ТУРНИР ПО КИКБКС ЗА ДЕЦА ВЪВ ВАРНА 

КОЛЕДЕН ТУРНИР ПО КИКБКС ЗА ДЕЦА ВЪВ ВАРНА

КОЛЕДЕН ТУРНИР ПО КИКБКС ЗА ДЕЦА ВЪВ ВАРНА

На 15.12.2018г. се организира Открит Коледен Детски Демонстративен Турнир по кикбокс в стиловете киклайт контакт.

Мястото е град Варна кв. „Владислав Варненчик“ във физкултурният салон на ОУ „Св.Патриарх Евтимий“. Началото ще бъде дадено в 09.30ч.

Възрастовите групи, в които ще се състезават децата са ;7-8г/9-10г./11-12г.

Целта на мероприятието е популяризиране на кикбокса  и повишаване техническата и психофизическа подготовка сред децата, които нямат възможност да участват на рингови дисциплини и все още не са достигнали до подходящата възрастова граница.

Ето какво споделиха домакините, които са и основателите на СК по кикбокс и муай тай „Йорк“ – Дани и Станислав Бахчеванови:

„Идеята ни е да няма победители и победени в двубоите, недопускане на никакви силни удари с цел опазване здравето на състезателите и награди за всички участници под формата на грамоти, медали и подаръци. Поканени за участие са всички кикбокс и карате клубове, които работят с тези детски възрастови групи. Заявки за участие има от близо 60 деца от клубовете; Спортен клуб ТИМ, Спортен клуб Вокил, Спортен клуб Боил, Спортен клуб Ринг Каварна, С.К. Шуменска Крепост, С.К.Авитохол Нови Пазар, С.К.Шогун, С.К.Ахил, С.К.Легия, Карате Клуб НИХОН Киокушин, Клуб Карате До ЕКГ. Мероприятието е под егидата на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай организирано от Спортен Клуб кикбокс и муай тай ЙОРК Варна, Кметство р-н „Вл.Варненчик“, Община Варна  и ОУ „Св.Патриарх Евтимий“. С мото“Спортът е бъдещето на децата“ вярваме и знаем, че това ще допринесе изключително много за масовото популяризиране на нашият спорт както и за израстването технически и психофизически на децата занимаващи се с кикбокс и бойни изкуства, поставяйки една солидна основа за тяхното бъдещо развитие като състезатели бъдещи шампиони и достойни личности на България“.

Станислав и Дани Бахчеванови

Станислав и Дани Бахчеванови

Входът на турнирът е свободен за всеки, който желае да го посети и да подкрепи децата.

Още новини свързани с бойните спортове можете да намерите ТУК

Или да посетите нашата фейсбук страница

Tags: , , ,