ЯНИ ЯНЧЕВ СЪС ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА ПОБЕДА В PRO FIGHT 15

Яни Янчев от спортен клуб Вокил записа  страхотна победа в провелата се професионална галавечер Pro Fight 15 в гр. Козлодуй на 06.07.2019г.

ЯНИ ЯНЧЕВ СЪС ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА ПОБЕДА В PRO FIGHT 15

Яни Янчев от спортен клуб Вокил записа  страхотна победа в провелата се професионална галавечер Pro Fight 15 в гр. Козлодуй на 06.07.2019г.

Като част от бойният спектакъл по кикбокс Яни беше записан в среща № 5 от основната файт карта.

Негов съперник беше състезателят от СК „Стар Тийм” гр. София – Александър-Цезар Ангелов.

Двамата вече се бяха срещали на ринга в началото на 2019 година на Държавния шампионат по кикбокс в стил фул контакт, който се проведе в гр. Варна.

Тогава Яни спечели, но с минимална разлика от 1 точка. Това го мотивира да се подготви и да покаже истинските си възможности.

Двубоят в Pro Fight 15  се състоя по правилата на стил лоу кик в категорията до 70кг.

Още с удрянето на гонга Яни влезе в близка дистанция и нанесе няколко мощни удара с ръце и завършваше комбинацията с изтегляне.

Съперникът му нанесе няколко силни странични кика, но те попаднаха в гарда на Янчев, който продължи да скъсява дистанцията и след силен удар в главата дойде и първия нокдаун за рунда.

След отброяването Яни се мотивира и нападна още по-яростно .

След нова порция крошета и ъперкъти Яни отново повали противника си и след отброяването срещата бе прекратена още в първия рунд.

Напълно заслужено публиката аплодира и двамата състезатели, които получиха своите награди.

Яни бе награден от Председателя на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай г-н Галин Димов.

Ето какво каза Яни веднага след срещата:

„Благодаря на моите треньори Галин Димов и Петър Петров за добрата подготовка. Чувствам се страхотно, защото работих упорито и резултата е на лице.

Благодаря и на организаторите на този прекрасен турнир, които ни дават възможност да се качим на професионалния ринг и да бъдем забелязани.

Обичам да спортувам, това е моята страст и искам да и се отдам изцяло. Надявам се  скоро да станете свидетели на още по-големи победи от мен”.

Веднага след този успех Яни се връща в залата и още в понеделник започва подготовката си за следващото предизвикателство.

Какво ще е то ще разберем съвсем скоро, защото в момента текат преговори за нова професионална галавечер.

Ето и видео орт неговата среща

ПОВЕЧЕ ВИДЕО МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ В НАШИЯТ  YOUTUBE КАНАЛ

ОЩЕ НОВИНИ МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ ТУК

ИЛИ В НАШАТА фейсбук страницата

Tags: , , , , , , , ,