Злато и сребро по муай тай за Вокил - VOKIL KICKBOXING

Ето и равносметката от последния шампионат за 2019г., който бе по муай тай.
Двама състезателя :
1. Виктор Илиев при момчетата 13-14г. до 60кг. е Републикански шампион. Безапелационен победител без да остави и грам съмнение в резултата и заслужено 3:0 съдийски гласа.

шампионът Виктор Илиев

шампионът Виктор Илиев

Тази година той завършва с 4 състезания и общо 4 Републикански титли по кикбокс в стиловете лоу кик, киклайт контакт, фул контакт, а сега и по муай тай.

2. Николай Димитров е Републикански Вицешампион при юношите в старша възраст до 71кг. – още ма;лко опит и резултатите ще са на лице. Ники вече веднъж взе Републиканската тила по кикбокс. Въпрос на време е той да стане и шампион по муай тай.

Второ място за Николай Димитров

Второ място за Николай Димитров

„Благодаря на момчетата, че се раздадоха на 100%. Виктор отново показа, че е номер и за четвърти път тази година. Личи си, че тренира усилено и постоянно. Той завършва тази година повее пот перфектно.

Ники също се постара много и стигна до финала. Наложи му се да играе два мача в един ден и това разбира се оказа огромно влияние. Той е млад и пред него има още много възможности да се докаже. Верче веднъж се докосна до върха в кикбокса спечелвайки Републиканска титла. Въпрос на време е да успее в муай тай.

Благодаря и на Виктор Георгиев който също е наш състезател и мой помощник за помощта, която ми указа и бе плътно до момчетата в тгъла като техен секундант.“ – заяви председателя на клуба Галин Димов.

Tags: , , ,