Виктор Ненков от Вокил е шампион по кикбокс - VOKIL KICKBOXING

От 04 до 06.09.2020г. в спортна зала „Олимпиада“ гр. Каварна се състоя ДП по кикбокс в стил фул контакт във всички позволени възрастови групи.

СК Вокил взе участие с четирима състезатели – Венцислав Кондов при 13-14г. до 42кг; Виктор Ненков при 13-14г до 47лг; Виктор Илиев при ЮМВ до 63,5кг. и Николай Димитров при ЮСВ до 71кг.

Страхотно представяне и Републиканска титла донесе за клуба Виктор Ненков с три изиграни мача. Във финалната си среща той отказа своя съперник от СК „Златен Феникс“ Преслав Иванов.

Сребърен медал донесе Виктор Илиев, който в първия ден направи два поредни мача и спечели напълно убедително, а във финалния ден изигра своя мач на пълни обороти от първия до последния момент.

Буквално 4 точни удара не му достигнаха да стопи натрупаната разлика през първите два рунда и да обърне резултата и да спечели и третата си битка.

За съжаление Николай и Венци не успаха да преодолеят своите съперници на квалификациите и останаха с бронзовите отличия.

Треньорския екип в лицето на Петър Петров и Димитър Георгиев се справиха перфектно със задачата си за подготовка и резултатите са на лице.

За клуба предстои ново предизвикателство – участие в „Международен турнир по кикбокс “Купа на АЕЦ Козлодуй” 3“, който ще се проведе на 18 и 19.09.2020г.

Tags: , , , ,