ИСТИНСКИ ФУРОР ЗА ВЪЛЦИТЕ ОТ ВОКИЛ - VOKIL KICKBOXING

ИСТИНСКИ ФУРОР ЗА ВЪЛЦИТЕ ОТ ВОКИЛ

Днес завърши Държавното първенство по кикбокс в стил лоу кик и Държавното първенство по муай тай, които вървяха паралелно и с турнир за децата по кикбокс и по муай тай.

Спортен клуб Вокил взе участие в Държавното първенство по кикбокс с 14 състезателя, в Държавното първенство по муай тай с 1 състезател и турнира за деца по кикбокс съсщо с един състезател.

Общия брой спечелени медали във всички дисциплини е 10 златни, 3 сребърни и 1 бронзов.

Ето и пълния списък на медалистите

Държавно първенство по кикбокс

Златни медали за :

Румина Георгиева, Виктор Михалев, Виктор Илиев, Методи Георгиев, Георги Димов, Венцислав Кондов, Преслав Георгиев, Николай Димитров

Сребърни медали за:

Николай Тодоров, Виктор Ненков, Меган Николова

Бронзов медал за :Станислав Йорданов

Държавно първенство по муай тай

Златен медал за Али Юзеир

Турнир по кикбокс за деца

Златен медал за Даниел Янчев

Изключителна и забележителна бе победата на Али в двубоя по муай тай срещу опитния състезател Викор Казанджиев.

След изиграването на традуиционния танц преди всеки двубой уей крю двамата състезатели показаха истинска класа в най изкуството на осемте крайника. Изключително надмощие показа Али, който доминираше и през трите рунда и напълно заслужено спечели двубоя. Мощни колена и удари с лакти му спечелиха огромно прединство. Още в първия рунд се наложи намесата на лекаря заради силни кървене от съперника му след точно попадение.

Ето какво заяви старши треньора на клуба Петър Петров:
„Доволоен съм от момчетата и от момичетата. Знам, че можем да спечелим и първото място отборно.

Смятам, че с колегата ми Димитър Димитров сме в правилната посока и с общи усилия ще направим клуба ни един от най-добрите в страната.

Ще работим здраво за това. Започваме веднага подготовка за следващото Държавно първенство по кикбокс в стил фул контакт през следващия месц, както и за Световното първенство по кикбокс за кадети в Италия“

 

 

Линк към цялото първенство

 

Tags: , , , , , , , ,