ПРИЗНАНИЕ И НОВ ЖЕСТ НА ДОБРОТА ОТ ВОКИЛ

Радосвета Андонова на 11г.

Признание и нов жест на доброта отново от МК Вокил гр. Варна

Признание и свидетелство за дарение от страна на комплексът за социални услуги за деца и младежи при Община Варна, който се намира в кв. „Вл. Варненчик“. Това получиха официално всички участници в дарителската кампания, която се проведе на 17.12.2016г. Представителите на МК ВОКИЛ, МК МОРСКИ ДРАКОНИ, МК ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ И МК НОЩНИ ВЪЛЦИ получиха свидетелство за своето дарение в размер на 510лв. и приемо-предавателен протокол с описани в него всички лакомства, дрешки, играчки и топли чорапи.С безвъзмездно даряване на кръв и подаръци под формата на дарение за децата в нужда част от мото обществото в град показа своята доброта и отвори сърцата си.

Признание Свидетелство за дарение

Пизнание Свидетелство за дарение

Добрите новини обаче не спират до тук. Днес 21.12.2016г. бе и денят, в който още едно сърце показа, че бие по-силно от остналите, че иска да помага и макар в крехка възраст даде своя пример. Тя се казва Радосвета Андонова и е само на 11г. Ученичката от 5ти А клас в СУ „Пейо К.Яворов“ гр. Варна днес дари част от своята коса за изработването на перука в център  за онкоболни деца. Детето е направило този жест в знак на съпричасност към доброто дело на своя татко Иво Андонов и неговите колеги мотористи,  част от МК ВОКИЛ  гр. Варна.

Жестове като този на малката Радосвета показват, че едно добро не идва само и е нужно съвсем малко, за да накараме хората около нас да бъдат малко по-добри и когато могат да помагат. Дано се намерят още добри хора, които по свой си начин да направят поне едно добро не защото наближава Коледа, а защото същността на човека е да бъде добър и да помага. Приканваме всеки един от вас, който е прочел този текст да се опита още утре да направи нещо добро за някой когото не познава просто ей така без да очаква нищо.

Радосвета Андонова 11г.

Радосвета Андонова 11г.