ПРИЗНАНИЕ И НОВ ЖЕСТ НА ДОБРОТА ОТ ВОКИЛ

Радосвета Андонова на 11г.

Признание и нов жест на доброта отново от МК Вокил гр. Варна

Признание и свидетелство за дарение от страна на комплексът за социални услуги за деца и младежи при Община Варна, който се намира в кв. „Вл. Варненчик“. Това получиха официално всички участници в дарителската кампания, която се проведе на 17.12.2016г. Представителите на МК ВОКИЛ, МК МОРСКИ ДРАКОНИ, МК ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ И МК НОЩНИ ВЪЛЦИ получиха свидетелство за своето дарение в размер на 510лв. и приемо-предавателен протокол с описани в него всички лакомства, дрешки, играчки и топли чорапи.С безвъзмездно даряване на кръв и подаръци под формата на дарение за децата в нужда част от мото обществото в град показа своята доброта и отвори сърцата си.

Признание Свидетелство за дарение

Пизнание Свидетелство за дарение

Добрите новини обаче не спират до тук. Днес 21.12.2016г. бе и денят, в който още едно сърце показа, че бие по-силно от остналите, че иска да помага и макар в крехка възраст даде своя пример. Тя се казва Радосвета Андонова и е само на 11г. Ученичката от 5ти А клас в СУ „Пейо К.Яворов“ гр. Варна днес дари част от своята коса за изработването на перука в център  за онкоболни деца. Детето е направило този жест в знак на съпричасност към доброто дело на своя татко Иво Андонов и неговите колеги мотористи,  част от МК ВОКИЛ  гр. Варна.

Жестове като този на малката Радосвета показват, че едно добро не идва само и е нужно съвсем малко, за да накараме хората около нас да бъдат малко по-добри и когато могат да помагат. Дано се намерят още добри хора, които по свой си начин да направят поне едно добро не защото наближава Коледа, а защото същността на човека е да бъде добър и да помага. Приканваме всеки един от вас, който е прочел този текст да се опита още утре да направи нещо добро за някой когото не познава просто ей така без да очаква нищо.

Радосвета Андонова 11г.

Радосвета Андонова 11г.

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *